17.01.2005.

Nevjerojatno ali istinito, dočekali ste novu vijest nakon vise od 3 godine. Zbog nebrojenih obveza vašeg autora te shvaćanja da se od zraka i volontiranja ne može živjeti, stranice su zapuštene do najveće moguće mjere. No, to će se uskoro promijeniti jer je u planu objavljivanje hrpe tekstova na potpuno novom siteu posvećenom Internet marketingu u cijelini, gdje će među ostalim biti ponuđena i usluga oglašavanja po principu oglašivačke mreže (affiliate network).
Ukoliko je netko zainteresiran za sudjelovanje (pisanje tekstova, održavanje, unos novosti i slično) može se javiti na miro@ludilo.com.

 10.09.2001.

Kako je bilo i najavljeno, izašao je 5. broj Newslettera (posebno izdanje) s temom autorska prava na domaćem web-u. Pročitati ga možete ovdje.

 05.09.2001.

Nadam se da ste se svi odmorili od ljetnih odmora :) i da ste spremni za nove radne pobjede. Novi Newsletter na temu autorskih prava web izdavaca u hrvatskoj možete očekivati uskoro. Povod tome je najnoviji slučaj plagiranja ovih stranica od autora sitea search4business.net/affiliate/. Kako bi se jednom zaustavile ovakve stvari i kako bi se napokon uvela pravna regulativa za web publikacije, Ludilo.com, odnosno njegov autor će pokušati pridonijeti pozitivnim pomacima u tom smjeru.

 01.07.2001.

Izašao je i četvrti broj Ludilo.com Newslettera! Tema broja su affiliate programi. Pročitajte ga ovdje.

 30.06.2001.

Dodjeljeno je još jedno priznanje "Ludilo!". Ovaj put radi se o siteu Bicikl.com. Recenziju možete pročitati ovdje.

 09.06.2001.

Sređeni su manji problemi oko pretplate na Newsletter, isti možete očekivati krajem mjeseca.
Izgleda kako će Commision Juncion ukinuti sve programe "zarade po kliku" (PayToClick) i potpuno se prebaciti na "lead" i "sale" modele. Sve ovo vjerojatno u cilju onemogućavanja sve većeg problema varanja.

 07.06.2001.

Po prvi puta je izdavačka kuća VIDI otvorila web natječaj u kojem Vi odlučujete koje vam se stranice sviđaju. Želite li webmastera ovih stranica nagraditi za njegov trud glasajte za Ludilo.com koji se nalazi u kategoriji "Financije i posao". Svi vi koji glasate ulazite u vrlo vrijednu nagradnu igru. Glasati možete OVDJE. Zahvaljujem svima koji daju glas, time mi dajete poticaj!

 31.05.2001.

Update je doživjela stranica srodnih siteova - dodan je novi link. Napomena u vezi Newslttera: novi broj izaći će kada se skupi dovoljno novih materijala.

 16.04.2001.

Treći broj besplatnog Ludilo.com Newslettera objavljen je i na web stranicama. Svi vi koji se niste na vrijeme pretplatili pročitati ga možete ovdje.

 01.04.2001.

Izašao je treći broj Ludilo.com Newslettera! Kroz par dana pojaviti će se i na web stranicama. Tema broja je viral marketing!

 30.03.2001.

Potvrđene su glasine da je Linkshare otpustio između 10 i 15% radnika. Predviđa se da bi taj broj mogao doseći 20%.  Bivši radnik rekao je kako su bili angažirani ljudi iz zaštitarske tvrtke da im "pomognu" u "pakiranju" s radnih mjesta.

 29.03.2001.

Nagađa se kako je Linkshare otpustio velik broj radnika!

 24.02.2001.

Na tržištu se pojavila prva knjiga o Internet marketingu na hrvatskom jeziku. Više o njoj možete pročitati u drugom Newsletteru i na stranici promocije

 23.02.2001.

Dodjeljena je i treća nagrada Ludilo! za najbolju web prezentaciju. Ovaj put nagrada ide ScoutPark.net-u.

 02.02.2001.

Desetak dana nakon objave vrijeme je da prvi broj Newslettera osvane i na web stranicama. To će biti redovito vrijeme kašnjenja, kako bi članovi ipak imali određenu privilegiju. Kako u početku nije bio predviđen prostor (na ovim stranicama) za Newsletter kao i za mnogo drugih stvari koje su kasnije dodane, neminovni su nešto veći zahtjevi u pogledu organizacije. Nažalost to će pričekati do trećeg mjeseca, kada će Newsletter dobiti svoj poseban dio. Do tada link na prvi broj nalazi se ovdje.

 01.02.2001.

Slučajnim odabirom izabran je pretplatnik Newslettera i time postao sretan dobitnik nagrade po izboru. Čim uspostavim kontakt ime će biti objavljeno. Dobitnik ima 10 dana da mi odgovori, ako to ne učini ždrijeb se ponavlja.

 20.01.2001.

Izašao je prvi broj besplatnog Ludilo.com Newslettera! Svi pretplatnici već su ga primili na svoju e-mail adresu. Newsletter će također biti objavljen i na ovim web stranicama u slijedećih nekoliko dana.

 10.01.2001.

Kreće nagradna igra! Svi pretplatnici besplatnog Ludilo.com Newslettera u njoj automatski sudjeluju. Na početku svakog mjeseca dodjelit ćemo jednu nagradu nasumično odabranom pretplatniku. Pretplatite se i osvojite vrijednu nagradu! Detalji...

 04.01.2001.

Nagrađivanje najboljih hrvatskih siteova ide dalje. Novi dobitnik je Avalon, možemo slobodno reći naš najbolji WPP.