top.gif (3293 bytes)

top1pxlineblack.gif (73 bytes)
5pxbox.gif (43 bytes)

Linkovi i web nagrade (najbolje na HR web-u)

Nagrađeni...

BICIKL.COM

Ljubitelj ste međunožnih gurala ili to tek namjeravate postati? Željeli vi to ili ne, ova web adresa, djelo očito lagano otkačenih autora, vaša je
nezaobilazna postaja na putu ka imalo ozbiljnijem bavljenju biciklizmom. Bicikl.com zaista zaslužuje epitet Internet Biblije za bicikliste. Zanimljivosti i novosti iz zemlje i svijeta, intervjui, kolumne, nagradne igre, povijesne činjenice, popis trgovina i klubova, zdravlje, umjetnost, kutak za klince... jednom riječju - sve. Osim malo kondicije i dvokotačnog ljubimca, koje ipak morate nekim čudom priskrbiti sami... niti Bicikl.com nije svemoguć.
Sve je to 'zapakirano' u bezobrazno jednostavan, a opet oku ugodan dizajn, koji navigaciju čini (opet) bezobrazno jednostavnom, jer su svi ponuđeni sadržaji (da, opet...) bezobrazno lako dostupni. Primijetili ste, 'bezobrazno' u ovom slučaju nema nimalo negativan, neki bi rekli
'bezobrazan' karakter. Zato, ne budite bezobrazni, odpedalirajte do www.bicikl.com, jer i najdulji će vam se put isplatiti... khm... ili tako nešto.

by: mald (maldmedia.com)

Ukupna ocijena: 9/10

box.gif (64 bytes)boxw.gif (55 bytes)box.gif (64 bytes)boxw.gif (55 bytes)box.gif (64 bytes)

SCOUTPARK.NET

Ovo je jedan od vrlo dobrih primjera kako bi to trebalo izgledati kada se stranice automatski prilagođavaju rezoluciji ekrana. Sama tehnička strana izvedena je također prilično dobro, djelomično je korištena i ASP tehnologija.
Nema se što puno reći osim da očekujem da se srede neke sitnije greškice (clip art dio), popune sadržaji (kojih i sada ima dosta) i to će onda biti primjer kako bi trebala izgledati web prezentacija.
Zadovoljstvu izraženom u knjizi gostiju i sam se dakle pridružujem i želim da se stranice okončaju na zadovoljstvo svih izviđača! Samo tako naprijed.

Ukupna ocijena: 7/10

box.gif (64 bytes)boxw.gif (55 bytes)box.gif (64 bytes)boxw.gif (55 bytes)box.gif (64 bytes)

AVALON.HR

Ovo je jedan od najsvježijih redizajna od poznatijih web stranica i zaslužuje komentar. Odmah na početku treba reći kako je u potpunosti uspio. Izgleda odlično - jednostavno, pregledno, brzo. Funkcionalnost i navigacija su također na vrlo visokoj razini. Implementiran je zanimljiv sistem sa otvaranjem novih podtekstova u ovisnosi sto korisnika zanima - odlicno! Tu sam primjetio mali nedostatak u vidu nepostojanja "a name", "bookmark" (ili kako već hoćete) tagova. Bez obzira na tu sitnicu stranice su primjer kako se vrlo dobro može spojiti funkcionalnost, sadržaj i poneki hi-tech dizajnerski element. Na site bi se moglo dodati još par sitnica koje bi popunile tu i tamo blijed dizajn... no to su već finese.

Ukupna ocijena: 9/10

box.gif (64 bytes)boxw.gif (55 bytes)box.gif (64 bytes)boxw.gif (55 bytes)box.gif (64 bytes)

TZ-DELNICE.HR

Na ovim stranicama nema što nema o Delnicama. Posebno je dobra galerija slika sa nekoliko vrlo kvalitetnih fotografija. Adrese restorana, smještaja, pošti, mjenjačnica i puno, puno drugih stvari koje bi vam mogle zatrebati. Planirate li posjet Delnicama ovo su stranice koje morate posjetiti. Sam dizajn je vrlo dobar, sadržaji su pregledno i jasno organizirani, a kao poseban plus tu je velika količina popratnih slika tako da ni u jednom trenutku nećete ostati uskraćeni za pogled na dotično. Stranice su dio GorskiKotar.com-a i najbolje su od svih tamo predstavljenih. Greškica koja se pojavljivala na ovim stranicama (istina ne greškom autora) je ispravljena pa je u međuvremenu i ocijena porasla.

Ukupna ocijena: 9/10

Nenagrađeni ali vrlo dobri siteovi

Linkovi srodnih siteova

Prijavite svoj URLsepmain2.gif (125 bytes)

sepmain.gif (102 bytes)

sepmain.gif (102 bytes)

sepmain2.gif (125 bytes)

sepmain.gif (102 bytes)

sepmain.gif (102 bytes)

sepmain2.gif (125 bytes)

sepmain2.gif (125 bytes)

IZDVOJENO

ludilo newsletter
rječnik pojmova
kako koristiti
o Ludilo.com-u
reklamirajte se
linkovi i nagrade
nagradna igra

 

NOVO

5. Newsletter
Bicikl.com
nagradna igra
linkovi i nagrade

©  Miro Mihić

Hosted by AvalonIT

 

5pxbox.gif (43 bytes)
hor5pxline.gif (112 bytes)